GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir Basın Tarihine Kazandırılan Ödül İçin Teşekkür Ziyareti

Balıkesir Basın Tarihine Kazandırılan Ödül İçin Teşekkür Ziyareti

 

Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Mazak Balıkesir Gazeteciler Yazarlar Cemiyet Başkanı ve Merhaba Gazetesi sahibi Semra Aman Akyürek’e bir ziyarette bulundu. Ziyaret uzun yıllar Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli olan Numan Özel ile birlikte gerçekleşti.

 

Balıkesir’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Anadolu Yayıncılarının düzenlediği programda ödül geldi. Ödül Merhaba Gazetesi sahibi Semra Aman Akyürek’e yılın yöneticisi ve gazetesi olarak verildi. Ziyarette Semra Aman Akyürek, şehre kazandırılmış bir ödül tüm şehrin kazandığı bir kazanım ve ödüldür. Balıkesir adını ve Balıkesir’in adını Ankara’ya ve ülkemizin Cumhurbaşkanına basın adına taşımaktan dolayı bizlerde onur duyduk. Ziyaretiniz ve şehre olan duyarlılığını nedeniyle bizlerde teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Şehre Kazandırılan Ödüle Mazak’tan Teşekkür

Ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Mazak, “Böyle bir ödülü şehre kazandırdığınız için teşekkür ediyoruz ”dedi. Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmalara değindi. Şehir adına birlikte yürütülen her projede Balıkesir’in düşünülerek yol haritalarının belirlendiğini söyledi. İleriki aşamalarda Kültür ve Turizm adına daha çok öne çıkacak ve şehre kazanım sağlayacak projelerin görülmeye başlanacağını belirtti.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu