GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Balıkesir Büyükşehir’den ve Ankara’dan Bigadiç’e Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Ahmet İnan ve Ankara Türkpusat Geleneksel Savaş Pusatları Müzesi sahibi Muhittin Uyanık Bigadiç’i ziyaret etti.

 

Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Ahmet İnan ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aynı Ankara Türkpusat Geleneksel Savaş Pusatları Müzesi sahibi; Müze Uzmanı Muhittin Uyanık, Bigadiç’i ziyaret etti. Ziyaret sırasından İnan ve Uyanık’ı Belediye Başkanı İsmail Avcu ağırladı.

 

PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu; Daire Başkanı Ahmet İnan ve Müze Uzmanı Muhittin Uyanık ile beraber ilçede yapımında sona gelinen yöresel mimaride taş yapı köy evlerini ve millet bahçesini ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette Daire Başkanı İnan ve Müze Uzmanı Uyanık tamamlanma aşamasında olan proje alanlarında incelemelerde bulunarak Başkan İsmail Avcu’dan projeler hakkında bilgi aldılar. Başkan İsmail Avcu yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu