GündemSiyaset

BALIKESİR CHP’DE AHMET AKIN ADI ÖNE ÇIKIYOR

CHP’de, yerel seçimler öncesinde anketler ve aday değerlendirmeleri yapılmasının yanı sıra bazıları “sürpriz” olmak üzere çok sayıda ismin belirlendiği ifade ediliyor.

Partinin Ankara örgütünün aday tespiti amacıyla üyelere sorma kararı aldığı belirtilirken, İzmir’de Abdül Batur, Antalya’da Ümit Uysal, Bolu’da Tanju Özcan isimleri öne çıktı. CHP’nin Edirne’de Recep Gürkan, Aydın’da Özlem Çerçioğlu, Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen, Muğla’da Oral Karakaya’yı aday göstermesine kesin gözüyle bakılıyor. Balıkesir’de Ahmet Akın, Kocaeli’de Fatma Hürriyet Kaplan, Mersin’de İstemihan Talay, Adana’da Zeydan Karalar, Bursa’da Mustafa Bozbey de öne çıkan diğer isimler arasında bulunuyor

Daha önceki seçimlerin aksine bu kez adaylarını önceden belirlemek isteyen CHP, seçim kampanyasını geçen hafta düzenlenen belediye başkanları toplantısıyla başlattı.CHP’de, aday adaylığı için son başvuru tarihi, kamu çalışanları hariç, 19 Ekim olarak açıklanırken, bazıları sürpriz olmak üzere belediye başkanlığı için çok sayıda isim netleşmeye başladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu