Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Damızlık Birliği’nden Hayvancıkla İlgili Önemli Duyuru

Balıkesir Damızlık Birliği’nden Hayvancıkla İlgili Önemli Duyuru

 

Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Kemal Çakırca’dan büyükbaş hayvan yetiştiricilerinin beklediği haber geldi. Başkan Çakırca, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile 2021 yılı için küpe işlemi ile ilgili yetki devri protokolü imzalandığını duyurdu.

 

Ücretsiz Olarak Birlik Personelleri Tarafından Yapılacak

Küpe İşlemi ile ilgili yetki devri protokolü için bir tören düzenlendi. Sığır cinsi hayvanların tanımlanması ve tescili yönetmeliği kapsamında imzalanan küpe işlemi yetki devri protokolü çerçevesinde, Birlik üyelerinin sığırcılık işletmelerinde doğan buzağılarına küpe takılması, kayıt altına alınması ve düşen kulak küpelerinin takılması işlemleri ücretsiz olarak Birlik personelleri tarafından yapılacağı belirtildi.

Mustafa Kemal Cakirca

 

İmza Töreni Düzenlendi

Yapılan imza töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan ve Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çakırca protokole imza attılar. İmza töreninde İl Müdür Yardımcıları Nihat Ağan ve Kurtuluş Candan ile Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Cemalettin Özden, Ali Uçun, Rasim Özkan ve Önder Özbek hazır bulundu.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu