Balıkesir Edremit Yolu Trafiğe Kapalı: Yol Çalışması

Balıkesir Edremit Yolu, çalışmaları nedeniyle yetkililer yolu tek şeride düşerek trafikte uzun kuyruklara yol açtı.

Balıkesir Edremit Yolu Trafiğe Kapalı: Yol Çalışması

Balıkesir Edremit Yolu Trafiğe Kapalı: Yol Çalışması

Edremit Yolu’ndaki çalışmalar, bölgedeki ulaşımı zorlaştırarak trafik yoğunluğuna neden oldu.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Çay Deresi 4. Kısım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Balıkesir Edremit Yolu çalışmaların devam ettiği güzergah üzerinde, yol sadece tek şeritten ulaşım sağlanabiliyor. Bu durum, sürücüler için büyük bir zorluk yaratırken, uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Balıkesir Edremit Yolu’Nda Yoğun Trafik

Trafikte Bekleyiş Uzuyor

Trafiğin tek şeride düşmesi, sabah saatlerinden itibaren ciddi bir tıkanıklığa yol açtı. Araçlar, birkaç kilometreyi geçebilen uzun kuyruklar halinde ilerlemeye çalıştı. Bu durum, özellikle yoğun iş saati trafiği sırasında, zaman kaybı ve sabırsızlık yarattı.

Yetkililer, çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak yolun tamamen açılacağını duyurdu. Ancak, sürücüler mevcut durumdan şikayetçi ve alternatif güzergah arayışına girdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, ulaşımın normal hale gelmesi bekleniyor.

Trafikte Uzun Bekleyiş

Yol Çalışmalarının Sonuçları ve Beklentiler

Yol yapım çalışmaları, bölgedeki altyapıyı güçlendirmeyi amaçlarken, bu süreçte yaşanan trafik sıkışıklığı ve uzun beklemeler, sürücüler tarafından olumsuz şekilde değerlendiriliyor. Çalışmaların hızla tamamlanarak trafik akışının rahatlatılması bekleniyor.

Çalışmalar Trafiği Kilitledi

Haber Merkezi

Dr. Ahmet Toprak Caddesinde Trafik Yoğunluğu

balıkesir ulaşım trafik yoğunluğu altyapı çalışmaları inşaat çalışmaları uzun kuyruklar trafik sıkışıklığı tek şerit Edremit Yolu yol düzenleme