Balıkesir Emniyeti'nden Suçlulara Ağır Darbe
Asayiş uygulamalarında ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Balıkesir Emniyeti’nden Suçlulara Ağır Darbe
Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan denetimlerde suçlulara geçit verilmedi

72 Şahıs Yakalandı
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, 16-22 Aralık 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda büyük bir başarıya imza attı. Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan uygulamalarda 11.138 şahıs sorgulandı ve 72 aranan şahıs yakalandı.
Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Yapılan denetimlerde 3 adet ruhsatsız tabanca, 16 adet fişek, 2 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Ayrıca, 3,89 gram esrar maddesi, 1,56 gram metamfetamin ve 7 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.
Tahkikatlar Devam Ediyor
Emniyet güçleri, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ele geçirilen suç unsurlarıyla ilgili şüpheliler hakkında gerekli tahkikatlar sürüyor.
Bakanlar Patlama Sonrası Balıkesir’e Geliyor
Bülten