GündemDünyadan Haberler

“Balıkesir Erkeklerinde Tatar Ramazan Ve Ronaldo Rüzgarı”

“Balıkesir Erkeklerinde Tatar Ramazan Ve Ronaldo Rüzgarı”

Balıkesir’de Hayri Urgut 35 yıldır sürdürdüğü berberlik mesleğinde pandemi döneminde yaşanan tedirginliklerin yavaş yavaş geçtiğini söyledi. Balıkesir’de saç modeli dediğinizde müşterilerin kendileri için belirlediği alıştığı modeller var diyen Urgut,“Tatar Ramazan” Ronaldo modelleri en çok sevilen ve ayrıca hala istenenler” dedi.

Dsc 0001

“Pandemi Tedirginlik Yaşattı”

Hayri Urgut, “35 Yıllık berberim. İşlerimiz eskiye göre daha sakin geçiyor. Malum pandemi insanlarda tedirginlik yarattı. Kısıtlamalar yapıldı. Zor günler geçirdik ve ayrıca halada geçmiş değil. Pandemi yüzünden insanlar biraz tedbirli. Haliyle her hafta gelen iki haftada bir yada 1 ayda gelmeye başladı.

İnsanlar pandemi döneminde korktular ancak yeni yeni alışmaya başladılar ve geliyorlar. Ben bu mesleği 35 senedir yapıyorum.Çırak olarak 10 yaşında işe başladım Balıkesir’de genelde her gün belirli istenen modellerde saç kesimi yapıyoruz. Yerimiz belli eskiden buyana Kızılay caddesi Altıeylül mahallesi Caneri pasajında hizmet veriyoruz”dedi.Muhammed Can Akyürek’in Haberi

Dsc 0008

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu