GündemGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriÖzel HaberlerSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir Gazete Merhaba Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Aldı

Balıkesir Gazete Merhaba Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Aldı

 

Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Yaklaşık 30 yıldır Radyo, TV Ve Gazetede çalışan Merhaba Gazetesi kurucusu Semra Aman Akyürek, yılın yöneticisi seçildi. Akyürek Ödülü, Külliyede düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.

 

1 4

Semra Aman Akyürek, gecede Erdoğan ile Türkiye Yüzyılı ve gençliğe verdiği mesaja ilişkin sohbet etti. Genç gazetecilere Balıkesir’in geleceği için daha çok çalışma vurgusu yaptı. Gençlere her zaman destek olduklarını ve olacaklarını belirtti.

C 3

B. Merhaba Gazetesine Anlamlı Ödül

Ödül töreni sonrasında renkli kareler ortaya çıktı. Aynı zamanda iletişim öğrencileri olan Nursima ve Muhammed Can Akyürek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilgisini çekti. Erdoğan, Genç  muhabirlilerimizle ilgilenerek sohbet etti. Ayrıca, Türkiye Yüzyılı ve iletişimin öneminden bahsetti. Merhaba Gazetesinin genç muhabirleri Nursima ve Can Akyürek’te Cumhurbaşkanına Balıkesir Pullsunu hediye etti. Balıkesir Pullusunu merak eden Cumhurbaşkanı Erdoğan tam olarak ne olduğunu sordu. Genç muhabirlerde, Balıkesir’ özel bir Kültürel ve tarihi değer olan Pullu ile ilgili bilgi verdi.

 

Io

FETÖ Darbe Girişimi Sonrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı konuşmada önemli göndermeler yaptı. Erdoğan, özellikle batı basınında ki çifte standardı dile getirdi. Ayrıca, FETÖ’ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kendilerini insafsızca eleştirenlerin, kendi ülkelerindeki darbe söylentileri karşısında ortalığı ayağa kaldırdığını belirtti. “İşte Fransa’nın hâlini görüyorsunuz, İngiltere’nin hâlini görüyorsunuz, Almanya’nın hâlini görüyorsunuz, daha ileri gidiyorum Amerika’nın hâlini görüyorsunuz” dedi.

B 7

Özgür Tarafsız ve Dezenformasyondan Uzak Vurgusu

Törene, Ulusal ve Anadolu Medyası büyük ilgi gösterdi. Ayrıca, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bazı bakanlar ve davetlilerde törenede bulunan isimler arasındaydı. Erdoğan konuşmasında önemli mesajlar verdi. Dezenformasyon ve eski Türkiye’de atılan manşetlere değindi. Ayrıca, törende örnek duruşları nedeniyle yerel medyaya teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz de sizlerin etkinliğini daha da artırmak ve medyamızdaki farklı sesleri çoğaltmak için yerel kuruluşlarımıza destek verdik” dedi. Ayrıca, “İnşallah bundan sonra da sizlere kulak vermeyi, sizlerle dayanışma içinde hareket etmeyi sürdüreceğiz. Özgür, tarafsız, halka karşı kendini sorumlu hisseden bir medyanın demokrasiler açısından taşıdığı önemi hepimiz biliyoruz ”dedi.

 

İşte ödül gününe ait katılımcıların fotoğrafları…

S 3

 

Isimsiz 1 1

 

1 5

 

3 1

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu