GündemEkonomi

Balıkesir Genç İş Adamlari Derneği 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Balıkesir Genç İş Adamlari Derneği 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Balıkesir Genç İş Adamları Derneği’nin 15. Olağan Genel Kurul toplantısı 22 Haziran Salı günü Altıntaş Otel’de düzenlediler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Emrah Bilcanlı, Temmuz ayı itibariyle 29. yılını geride bırakacak olan derneğin kuruluşundan bu zamana kadar liderliği, toplum bilincini, dayanışmayı ve birlikte hareket etmeyi amaçlamış itibar sahibi, güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu bundan sonra da aynı hedef ve doğrultuda çizgisini bozmayarak yoluna devam edeceğini dile getirdi.

Projelerimizi hayata geçirdik

Başkan Emrah Bilcanlı, Derneğin vizyonunu genişletmek, tanınırlığını arttırmak ve diğer kuruluşlara örnek teşkil etmesi amacıyla iki farklı projeye imza attıklarını bu kapsamda “Balıkesir İş Dünyasında Değişim ve Gelişim Zamanı” ve “Mobil Robotik Kodlama ve 3D Tasarım Atölyesi” projelerinin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Proje yazmanın dernek adına büyük önem arz ettiğini bundan sonraki süreçte de devam edileceğini, proje oluşturma konusunda daha geniş tabana yayılmayı hedeflediklerini, bu sebeple sosyal sorumluk projelerine ağırlık vereceklerinin altını çizdi.

Yolumuza “Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği” olarak devam edeceğiz

İş dünyasının diline yerleşen “İş İnsanları” terimi toplumun her alanında artık cinsiyet ayrımını ortadan kaldıran bir kavram olarak göze çarpmaya başladığını dile getiren Başkan Emrah Bilcanlı; “Toplumda kadınların konumunu ve önemini vurgulamak adına başlatılan bu fikri bizlerde benimseyerek değişim sürecine uyum sağlamak amacıyla, derneğimizin ismine yansıtmak istedik ve bundan sonra yolumuza ‘Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği’ adıyla devam etmeye karar verdik” dedi.

Açılış konuşmasının ardından, genel kurul toplantısına geçtiler. 15. Olağan Genel Kurul toplantısı sonucunda BAGİAD Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Emrah Bilcanlı, Cem Ovacık, Hakan Tur, İbrahim Onur,  Kıvanç İbiş, Emre Bekki, Mert Kurşun, Özer Ege SEYMEN, Tansu Işıklar, Ahmet Acaroğulları ve Burak Mehmet Biçer seçildiler.

Verdiği emek ve katkılarından dolayı dernek üyelerine teşekkür eden, Başkan Emrah Bilcanlı, “Değerli vaktinizi ayırarak büyük bir özveri ile toplantı ve etkinliklerimize katılım sağlıyorsunuz.  Bundan sonrada daha da güçlenip, yapılan çalışmalarla etkin kimliğinin artırılmasını temenni ediyoruz. Bu vesile ile, Genel kurul sonucumuzun tüm camiamız adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdirdiler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu