GündemEğitimGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Balıkesir Gençlere Ne Sunmalı?

Balıkesir Gençlere Ne Sunmalı? Balıkesirli Gençlere, Balıkesir’de Ne Gibi Hizmetler Beklediklerini Sorduk.

 

Balıkesir Gençlere Ne Sunmalı?

 

Balıkesir’de yaşayan gençler şehirden ne gibi hizmetler bekledikleri yönünde fikirlerini beyan etti. Bunula beraber gençler şehirde sosyal yaşantının eksik olduğu kanısında. Ayrıca gençler şehir merkezinin üniversite kampüsüne olan uzaklığından şikayetçi.

 

&Quot;≪/P

 

Bununla birlikte gençler ulaşım konusunda da öğrencilere  yapılan indirime ek bir indirim daha istedi. Ayrıca gençler kütüphaneler ile ilgili olumlu konuştu.

 

Gazete Merhaba

Merhaba Gazetesi

 

 

 

 

 

Ayrıca Balıkesir Hakkında            

 

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

 

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahiptir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu