Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Hayata Saygı Duruşu Kampanyasına Katıldı

Balıkesir Hayata Saygı Duruşu Kampanyasına Katıldı

 

Trafikte yayalara öncelik tanınarak yapılan etkinlikler bu yılda 81 il’de gerçekleştirilirken Balıkesir’in Marmara Adalar ilçesinde Hayata Saygı Duruşu adıyla yapılan etkinlik dikkat çekti.

 

Hayata Saygi Durusu

 

EŞ ZAMANLI FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Trafikte ‘yaya önceliği’yle ilgili farkındalık oluşturmak için İçişleri Bakanlığı önemli bir farkındalığa imza atıyor. Yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla , ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ sloganıyla gerçekleşti. İçişleri Bakanlığı’nca trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla  ülke genelinde eş zamanlı  kampanya yürütüldü.

MARMARA ADALAR’DA YOLLAR SAYGI DİYOR

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının 2030’a kadar yüzde 50 oranında azaltılması hedefi doğrultusunda bu sene ‘Trafikte Her Yıl Daha İyiye’ mottosu doğrultusunda ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ sloganıyla yaya önceliğine yönelik farkındalık çalışmalarına devam edilecek. Geçtiğimiz hafta eş zamanlı yapılan etkinlikte Adalar ilçesinde öğrenciler ellerindeki pankartlarla protokol mensupları ile birlikte yollarda farkındalık çalışması yürüttü. Farkındalığın zaman zaman yineleneceği belirtildi. HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu