GündemEkonomi

BALIKESİR İÇİN EL ELE VERMEK

Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

BERABERLİK İÇİNDE BAŞARILI SONUÇLARA

Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen yemekte, kurumların birlik ve beraberlik içerisinde başarılı sonuçlara ulaşabileceğini belirten BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, dernek olarak Balıkesir’e katkı sağlayacak projeleri desteklediklerini belirtti. BAGİAD’ın Balıkesir ve ülke ekonomisine sağladığı katkılardan söz eden Bilcanlı, BAGİAD’ın sosyal sorumluluk projelerinde de önemli çalışmalarda bulunduğunu kaydetti.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BALIKESİR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Vali Ersin Yazıcı ise yemekli bir toplantıda Balıkesir Genç İş Adamları Derneği yöneticileri ile beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, becerilerini sürekli geliştirebilen ve hizmet üretme gayesi içerisinde çalışan BAGİAD yöneticilerine ilimizin ve ülkemizin kalkınması adına çalışmalarında başarılar diledi.Vali Yazıcı, sivil toplum kuruluşlarının Balıkesir için öneminden bahsederek BAGİAD’ın yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili verilen bilgilerden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

KARARLI VE AZİMLİ

Balıkesir Genç İş Adamları Derneği’nin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Vali Ersin Yazıcı, “BAGİAD’ın hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hepiniz ayrı ayrı çok büyük katkılar sağlıyorsunuz. Daha güzel bir Balıkesir için bütün kurumlarla fikir alışverişinde bulunup el ele vererek çalışma gayretindeyiz.” dedi.

EL ELE VERECEĞİZ

Balıkesir için daima tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği halinde olduklarını söyleyen Vali Yazıcı, “Hepimizin amacı Balıkesir ve Balıkesir için çalışmak. Hep beraber el birliğiyle şehrimize daha fazla ne katabiliriz, bunun mücadelesini vereceğiz. Ele ele vereceğiz. Herkes gücü nispetinde Balıkesir’e katkı sağlayacak. Balıkesir’imiz için yan yana olalım. İlimiz için birlikte hareket ederek, güzel projelere imza atacağız.” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR CAZİBE MERKEZİ

Balıkesir’in önümüzdeki günlerde çok önemli bir cazibe merkezi olacağının kaydedildiği konuşmalarda, sanayici ve iş adamlarımızın sorunlarını çözme adına bu toplantıların daha sık bir şekilde düzenlenmesine karar verildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu