GündemEğitimİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde İlginç Atama

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde İlginç Atama

 

Dün Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili ilginç bir atama gerçekleşti.

 

Milli Eğitim Bakanlığı, dün sabah yayınladığı kararname ile, Balıkesir’de 4 yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Yakup Yıldız’ın yerine, Ali Tatlı’yı atadı. Ancak asıl ilginç olan, kararnamenin açıklandığı sabahın öğlesinde, Tatlı’nın görev teslim için Balıkesir’de olması oldu.
Balikesir Il Milli Egitim Mudurlugunde Ilginc Atama 01
Bu tip bürokrat atamalarında genelde karşılaşılmayan bu durum, gerek siyasilerde, gerek se Balıkesir protokolünde şaşkınlık yarattı. Dün Balıkesir’de Milli Eğitim personeli tarafından karşılanan  Ali Tatlı’nın, salı günü göreve başlayacağı belirtiliyor.

ALİ TATLI KİMDİR

Bingöl Karlıova Derinçay köyünde doğan Ali Tatlı, ilkokulu da aynı köyde bitirdi. Ortaokulu Bingöl Lisesi’nde okuduktan sonra lise öğrenimi Bitlis Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. 1990-1994 yılları arasında Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde lisans öğrenimini tamamladı. Ardından, görev hayatına Karlıova Kalencik İlköğretim Okulu’nda başladı. Bingöl merkezde 1997 yılından 2009 yılına kadar öğretmenlik ve okul yöneticiliği yaptı. 2009 yılında ise Diyarbakır Çüngüş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. Ali Tatlı, aynı yılın Ekim ayında geçici görevle Bingöl’ün Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttü. 13 Ocak 2012 tarihindeki Milli Eğitim Müdürleri kararnamesiyle Muş Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Tatlı son olarak Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu