GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Bakan Özer’in Toplantısına Katildi

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Bakan Özer’in Toplantısına Katildi

 

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer 12 Eylül’de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarında gelinen noktayı bir kez daha değerlendirmek üzere 81 ilin millî eğitim müdürleri ile toplantı yaptı.

 

BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ TATLI DA KATILDI

Toplantıya Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı da katıldı. Toplantıya katılan Ali Tatlı ; ‘’ 5-9 Eylül tarihleri arasında anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için yapılacak uyum eğitimi ve 12 Eylül’de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarında gelinen noktayı hep birlikte değerlendirdik’ ’dedi.

BAKAN ÖZER YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARINI DEĞERLENDİRDİ

Verilen bütçelerin kullanımı ve hazırlıklar konusunda tüm illerden bilgi alan Bakan Özer, toplantıda şöyle konuştu:  “Yaz tatilinin ilk günlerinden bu yana hep birlikte sahadayız. Yeni eğitim yılında çocuklarımızı temiz, güvenli, teknolojik olarak donanımlı okullarda karşılayabilmek için hiç ara vermeden çalıştık. Bize ilettiğiniz önerileri hayata geçirmek için tüm imkânlarımızı seferber ettik’’.

‘’BU HAFTA BAŞINDA HİZMETE BAŞLIYORUZ’’

Bakan Özer konuşmasının devamında şunları söyledi; ‘’Bu yıl pek çok ilke imza attık. Ücretsiz ders kitapları ile birlikte yardımcı kaynaklar da çocuklarımızın sıralarının üzerinde yerini aldı.  Yine bütçeleri ilk kez okul bazlı olarak gönderdik. Burada adaletli olmak için azami özen gösterdik. İhtiyaca göre kaynakları paylaştırdık. Bütçe göndermediğimiz hiç okulumuz kalmadı.  Bugüne kadar ekim ayında okullar açıldıktan sonra istihdam edebildiğimiz temizlik personelimizi ilk kez 12 Eylül öncesinde, bu hafta başında, hizmete başlatıyoruz.”

Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu