GündemEğitimİlçe Haberleri

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Okulları Ziyarete Devam Ediyor

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Okulları Ziyarete Devam Ediyor

 

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gözlemlemek, okul idarecileri ve öğretmenler ile istişarelerde bulunmak amacıyla okulları ziyaret etti.

 

Tatlı ziyaretlerde okulların farklı birimlerini gezdi

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı şu okullara ziyaret gerçekleştirdi; Karesi Ali Rıza Güçkan Anaokulu, Altıeylül Köseler İlkokulu, Karesi Şehit Jandarma Teğmen Cengiz Evranos İlkokulu ve Ortaokuluna Tatlı ziyaretlerde okulların farklı birimlerini gezdi ve okul idarecilerinden bilgi aldı. Ali Tatlı, sınıflarda derslere katılarak öğrencilerle tek tek ilgilendi.

 

Okul Ziyaret 1

 

En Kıymetlilerisiniz; Geleceğimizin Umudusunuz

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı öğrencilerle ziyaretinde şunları söyledi, ‘’”Bugün sizlerle aynı sınıf ortamında bulunmak, bu havayı teneffüs etmekten dolayı çok mutluyum. Sizler, ailelerinizin olduğu kadar öğretmenlerinizin de en kıymetlilerisiniz; geleceğimizin umudusunuz. Öğrenme merakınızı, çalışma gayretinizi hiçbir zaman kaybetmemenizi diliyorum. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum.”

Eğitim Projeleri Hakkında Görüş Alışverişi

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile eğitim projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Tatlı aynı zamanda öğretmenlerin istek ve önerilerini dinledi. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak himayelerinde yürütülen BİGEP’in yarattığı sinerji ile öğretmenlerle birlikte ilimizde eğitim adına çok büyük mesafeler kat ettiklerini dile getirdi.

Haber: Nursima Akyürek

 

Okul Ziyaret 2

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu