GündemEğitim

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı: “Zamanı İyi Yönetmek Önemlidir”

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı: “Zamanı İyi Yönetmek Önemlidir”

 

Balıkesir İl Milli İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, müdürlükteki birim şefleri ile bir araya geldi. Müdür Ali Tatlı şubelerde yürütülen iş ve işlemler hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.

 

’ZAMANI İYİ YÖNETMEK’’

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı zaman yönetimi ve takvime bağlı çalışmanın önemine değindi. Müdür Tatlı toplantıda , “Zamanı iyi yönetmek çok önemlidir. Böylece daha az sürede daha çok iş yapabiliriz. Başarılı olmayı etkileyen en önemli noktalardan biri olan zaman yönetimi ile daha üretken ve verimli oluruz” diye konuştu.

‘’DEĞİŞİM VE GELİŞİM’’

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı yürütülen iş ve işlemler hakkında değerlendirmelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı; kurumda görevli her bir bireyin İl Millî Eğitim Müdürlüğü ailesinin birer parçası olduğunu söyledi. İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Eğitim camiasının önemli yerinde rol alan siz şeflerimizin değişim ve gelişimi yakından takip etmeniz çalışmalarımızı daha verimli hale getirecektir’ ’dedi.

İyi dilek ve temenni

Toplantıda söz alan bölüm şefleri talep, sorun ve önerilerini paylaştı. Toplantı sorunların çözümüne dönük öneriler, iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.

‘’ Müdürlüğümüz öğretmenlerimizin evidir’’

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı son olarak şunları söyledi; Uyum içerisinde çalışarak Müdürlüğümüzü daha iyiye ulaştırma konusunda gayret edeceğiz. Başarıya ulaşmak için kurum ruhu içerisinde çalışarak kararların ortak bir şekilde verilmesi büyük önem arz etmektedir. Öncelikli hedefimiz kendimizi mesleki ve sosyal anlamda geliştirerek nezaket kuralları çerçevesinde vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmak olmalıdır. Bu hususta göstermiş olduğunuz çalışma, özveri ve gayrete şahit olmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Müdürlüğümüz öğretmenlerimizin evidir. Onların sorunlarını çözmek bizim asli görevimizdir. Öğretmenlerimizin mutlu bir şekilde buradan ayrılmaları için gayret göstermeliyiz”

Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu