GündemEğitim

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetlerinden Doğuma Hazırlık Eğitimi

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetlerinden Doğuma Hazırlık Eğitimi

 

Gebe okulu, gebe bilgilendirme sınıfı ve doğuma hazırlık ve danışmanlık merkezlerinde görevli personellere yönelik ‘Doğuma Hazırlık Eğitimi’ verildi. Eğitimde,“Gebe Bilgilendirme Sınıfı” ile her kadının üreme sağlığı kapsamında gebelik, doğum, doğum sonu ve yenidoğan bakımı konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

 

Il Saglik 3

 

Eğitim 3 Gün Sürdü

Anne adayını gebelik döneminde bilgilendirme ve annelik hakkı olarak değerlendirilen çalışma Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca hazırlandı. Geçtiğimi hafta içinde gerçekleştirilen eğitim Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi tarafından yürütüldü. Program kapsamında, müdürlüğün 3.kat konferans salonunda 3 gün süren eğitim sürecine yer verildi.

Eğitimin Önemi Üzerinde Duruldu

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzman Doktor Esin Çakmak açılış konuşması yaptı. Ayrıca Ebe Reyhan Adak, Ebe Cemile Yıldız, Ebe Kübra Karakaya, Ebe Aslı Kuvancı, Uzm. Dr. Tuğban Seçkin Keçecioğlu, Psikolog  Elif Ardıç, Uzm. Dr. Çağla Bahar Hanedar, Uzm. Dr. Güliz Gürer, Diyetisyen  Gülçin Koç, Fizyoterapist Dilek Erdoğan bilgilendirme yaptı. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzman Doktor Refik BUDAK eğitimin önemini vurguladı. HABER: NURSİMA AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu