Gündem

Balıkesir’ İn Eğitim Gönüllüsü Hayırsever Kurşun Vefatının 1. Yılında Anıldı

Balıkesir’ İn Eğitim Gönüllüsü Hayırsever Kurşun Vefatının 1. Yılında Anıldı

 

Anma törenine Karesi Kaymakamı Metin ARSLANBAŞ, Karesi Belediye Başkanı Dinçer ORKAN başta olmak üzere ailesi, çalışanları ve sevenleri katıldı.

 

Okunan mevlid-i şeriften sonra Kurşunlar Yapı Malzemeleri A.Ş. yönetim kurulu başkanı Murat Kurşun konuşmasında; bıraktığı görevi üzerimizde hissederek çalışmaya devam edeceğimize söz vererek buradayız, Balıkesir’imize ve ülkemize eğitime katkıları her zaman yaşatacağız, görevimiz bu. Rahmetlinin değerli bir sözünü hatırlatarak devam eden Murat Kurşun “Uğruna savaşacağın bir amacın yoksa mutlu olamazsın. Mutluluk, sorunların üstesinden gelmektir.” Bize bu ahlak ve düşüncelerle devam ediyoruz, Ömer Kurşun adını yaşatmak adına ÖKEV (Ömer Kurşun Eğitim Vakfı’ nı) kurmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Karesi Kaymakamı Metin ARSLANBAŞ konuşmasında, “bende şahsım ve eğitim açısından, kamu açısından hepimizin adına, Rahmetli Ömer Kurşun’ u bir kez daha seneyi devriyesinde rahmetle, minnetle, şükranla yâd ediyorum. Ailesine de siz sevenlerine, dostlarına da sabırlar ve esenlikler diliyorum, inşallah ruhu şad olsun, mekânı cennet, makamı yüce olsun.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu