GündemEğitim

Balıkesir Lisesi Vakfına Hayırlı Olsun Ziyareti

Balıkesir  Lisesi Vakfına Hayırlı Olsun Ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanı Elvan Göktepe Balıkesir Lisesi Vakfı’nı ziyaret ederek göreve yeni gelen Başkan Korhan Yakut’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Görevde Başarılar Diledi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanı Elvan Göktepe Balıkesir Lisesi Vakfı’nı ziyaret etti. Yapılan ziyarette Elvan Göktepe ve Vakıf Başkanlığı görevine yeni seçilen Korhan Yakut, Balıkesir Lisesi için öğretim kalitesini daha da yükseltmek, öğrencilerinin ufuklarını genişletecek programlara, projelere, kültürel ve sportif faaliyetlere destek olmak amacıyla kurulan vakıf faaliyetlerine yönelik sohbet ettiler. Ayrıca Göktepe göreve yeni gelen Yakut’a hayırlı olsun dileklerini ileterek görevde başarılar diledi.

Vakıf Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

Balıkesir Lisesi Vakfı çalışmaları hakkında  bilgi alan Göktepe ayrıca şunları söyledi: “Balıkesir Lisesi Vakfı benim için önemli. Çünkü; ben de bir öğretmenim. Vakfınızın çalıştığım daireden bir isteği olursa seve seve yerine getiririm. Bir öğretmen olarak kendimi bu vakfa yakın hissediyorum. Balıkesir Lisesi benim için Gazi bir lisedir. Çanakkale de şehit veren  bu lisenin kahraman öğrencileri her zaman beni duygulandırmıştır. Onlarla her zaman aynı safta olduğumu hissediyorum.” Daha sonra Vakıf Başkanı Korhan Yakut, Göktepe’ye Lise rozetini armağan etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu