GündemSporTürkiye Gündemi

Balıkesir Marmara Adalarında Maraton Zumba Müzik Eğlencesi Sizi Bekliyor

Balıkesir Marmara Adalarında  Maraton Zumba Müzik Eğlencesi Sizi Bekliyor

 

Balıkesir’in Marmara Adalar Belediyesi Başkanı Süleyman Aksoy 2022 yılında ikincisi düzenlenecek olan Avşa Yarı Maratonu’na yarışmacıları davet etti.

 

SON KAYIT TARİHİ 25 MAYIS

Avşa Yarı Maratonu’nun organizasyonu 29 Mayıs’ta başlayacak. Yarış kayıtları 25 Mayıs Çarşamba 23:59’a kadar internetten, sonrasında ise açıklanacak tarihlerde Avşa’da kurulacak olan kayıt masalarından yapılacak. Kontenjanların dolması durumunda kayıtlar belirtilen tarihten önce kapatılacak. Yarış günü yeni kayıt alınmayacak ve yarışa katılmak için kayıt olunması mecburi olacak. Yarışa online kayıt esnasında 40TL ile kayıt ücreti iade sigortası alan katılımcılar, 29 Nisan 2022 17:00’a kadar herhangi bir sebeple kayıtlarını iptal etmek istediklerinde ödedikleri kayıt ücretinin %80’ini iade alabilirler.

 ZUMBA,MÜZİK VE EĞLENCE SİZİ BEKLİYOR!

Organizasyon, koşu etkinliklerinin yanı sıra zumba, gün boyu müzik yayını, çekilişler ve etkinlik alanı oyunları ile katılımcılara unutulmaz bir hafta sonu tatili sunmuş olacak. Yarış ücretine dahil olanlar; Özel tasarım Avşa Yarı Maraton koşu tişörtü, göğüs numarası ve zamanlama çipi (çip tek kullanımlık veya yarış sonrası geri alınacak şekilde olabilir), Kit alımında veya yarış sonrasında verilecek sponsor broşür ve promosyonları, Yarışı başarıyla bitirenlere bitirme madalyası, Dijital bitirme sertifikası. Etkinlik alanındaki soyunma kabinleri ve emanet noktası kullanımları, Bitirme alanında sporculara verilecek olan ikramlardan yararlanabilecek.

HABER:NURSİMA AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu