Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir Mhp İl Başkanı Yüksel “aday Adayıyım”

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel bir açıklama yaptı. Partisinden Balıkesir milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir il teşkilatının başkanı Ekrem Gökay Yüksel, partisinden milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa ettiğini söyledi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle aday adayı olduğunu açıkladı. Yüksel, şunları kaydetti; “2019 Eylül ayında Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih YALÇIN beyefendinin tensipleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı olarak görevime başladım. Yaklaşık 3,5 yıldır il başkanlığı görevime devam ediyorum.”

“Aday Adayıyım”

“ 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın beyefendinin müsaadeleri ile milletvekili aday adayıyım. Partimize, şehrimize, teşkilatlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin.”

Haber: Mustafa Sülün

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu