Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir Milletvekili Akın CHP Parti Meclisinde

Balıkesir Milletvekili Akın CHP Parti Meclisinde

 

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde girdiği CHP olağan kongresinde 791 oy alarak Parti Meclisine girmeyi başardı.

 

Onur Ve Heyecan Duyuyorum

Akın Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İktidar Kurultayımızda; delegelerimizin ve örgütümüzün teveccühü ve tercihiyle 791 oy alarak Parti Meclisimize seçildim. Yeni görevimde büyük bir destek almaktan dolayı büyük bir onur ve heyecan duyuyorum” dedi.

Herkesi Kucaklayan Açıklama

Akın, oy veren veya vermeyen herkese teşekkür ettiği açıklamasında ”Örgütümüzün bana olan güvenini ve teveccühünü boşa çıkarmamak için her zamankinden daha çok gayret ederek, Partimizin bayrağını daha ileri taşımak adına daha özveri ile çalışacağım. Bizlere inanan ve bu emaneti teslim eden, bize oy veren, oy vermeyen tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde bir ifadede bulundu.

Balıkesir Teşkilatına Teşekkür

Açıklamasına CHP Balıkesir teşkilatının gayretlerine de yer veren Akın, “ Parti Meclisimize seçilmemde desteği ve katkısı olan, başarımıza inanarak mücadele eden başta İl Başkanımız Serkan Sarı’ya, Milletvekili arkadaşım Ensar Aytekin ve Fikret Şahin’e, İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik kollarımıza, Balıkesir örgütümüze canı gönülden teşekkür ediyorum. Halkın İktidarı yolunda vereceğimiz her mücadeleye layık olmaya çalışacak, 83 milyon insanımızla kucaklaşıp yarınları sevgi ile kuracağız. Saygılarımla” şeklinde teşekkürde bulundu.

Haber: Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu