Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir Milletvekili Öztaylan’dan 23 Nisan Kutlaması

"Geleceğimizi Şekillendirecek Çocuklarımızın Yanındayız"

Balıkesir Milletvekili Öztaylan’dan 23 Nisan Kutlaması

“Geleceğimizi Şekillendirecek Çocuklarımızın Yanındayız”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Öztaylan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bu önemli günde daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Öztaylan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dünya’da olagelen her türlü olumsuzluğa, savaşlara, katliamlara rağmen geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın tebessümü bizlerin en önemli motivasyon kaynağıdır. Daha güzel yarınları çocuklarımıza hazırlamak ve onlara daha güçlü bir ülke bırakabilmek için Türkiye Büyük Millet Meclisimiz’de bu kaynaktan beslenerek var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. açılış yılını en samimi duygularla kutladığını belirten Öztaylan, mesajının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Harbimizin kahramanlarını da rahmetle anarak hayırla yad ettiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak’ta

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu