Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Bandırma'daki Okulları İnceledi

Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Bandırma'daki Okulları İnceledi

Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Bandırma’daki Okulları İnceledi

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı güçlendirme ve onarım kapsamına alınan okullarda çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti.

BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EŞLİK ETTİ

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Bandırma’da okullarda devam eden güçlendirme, onarım ve inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Bandırma İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan eşliğinde gerçekleşen ziyarette okullarda yapılan çalışmaların son durumunu yerinde inceleyen Ali Tatlı, ilçe müdürü ve yetkililerden bilgi aldı.

ALİ TATLI ‘’DAHA GÜVENLİ ÇEVRE DOSTU BİNALAR’’

Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları için sahada çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı güçlendirme ve onarım kapsamına alınan okullarda çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ‘‘ öğrencilerin yenilenen okullarında, depreme karşı daha güvenli, çevreci ve enerji dostu binalarda eğitim alma imkânına sahip olacaklar’’dedi.

Haber:Muhammed Can Akyürek