GündemEğitim

Balıkesir Mimarlar Odası BAÜN Mimarlık Öğrencileri İle Buluştu

Balıkesir Mimarlar Odası BAÜN Mimarlık Öğrencileri İle Buluştu

Balıkesir Mimarlar Odası Başkanı Betül Dikici ,Balıkesir Üniversitesinin Mimarlık Öğrencileri ile buluştuklarını, ve ‘Mimarlık Dünyasına Hoşgeldiniz’ dediklerini söyledi.

Öğrenci Üyelik

Büyük emek ve çaba harcayarak ve zorlu sınavları aşan genç mimarların, bu yıl mimarlık eğitimine başlaları nedeniyle başarı diliyoruz diyen Betül Dikici, “ 4 yıl boyunca sürdürecekleri mimarlık eğitimleri süresince, ileride üyesi olacağınız Mimarlar Odası ve tüm birimlerinin öğrencilere destek vermeye hazır olduğumuzu ve  “Öğrenci Üyelik” sistemimizle, şimdiden meslek ortamıyla buluşmalarını sağlamak üzere bu buluşmayı düzenlemiş bulunuyoruz.”dedi.

57 Mimarlık Öğrencisi Katılım Sağladı

Mimarlar Odası Başkanı Betül Dikici, Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Öğrenci Temsilcimiz Hazal Çakmak ve Balıkesir Üniversitesi Vizyon Tasarım ve Teknoloji Topluluğu Sorumlu Öğretim Görevlisi Figen Altıner ile Topluluk Başkanı Mimarlık Öğrencisi Feyza Sarı ile birlikte 57 Mimarlık Öğrencisinin katılım sağladığını belirtti.

Kalitenin Öncüleri

Dikici,“Daha sağlıklı, yaşam kalitesi yüksek, duyarlı, eşitlikçi ve adaletli bir dünyayı desteklemek için, mesleğimizin yaratıcı, yenilikçi gücünün ve ayrıca sosyal sorumluluklarının bilinciyle geleceğin yaşanılır çevrelerini yaratmada mimarlık öğrencilerimizin katkılarının ve rolünün çok değerli olduğunu söylediler. Ve ayrıca genç fikirleri ve yaratıcı güçleri ile geleceğin barışçı, laik, demokratik, uygar yaşam mekânların ve çevre kalitelerinin öncüleri olacaktır ” dedi. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu