EtkinlikEğitimGündem

Balıkesir Moleküler Biyoloji ve Genetik Alanında Zirvede

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Kulübü tarafından düzenlenen "4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi" başladı.

Balıkesir Moleküler Biyoloji ve Genetik Alanında Zirvede

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Kulübü tarafından düzenlenen “4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi” başladı. Kongre, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uygulama Otelinde gerçekleştiriliyor ve birçok akademisyen ile öğrencinin katılımıyla gerçekleşiyor.

Kongrenin açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feray Köçkar’ın açılış konuşmalarıyla devam etti. İlk gün, Prof. Dr. Engin Ulukaya, Prof. Dr. Yasemin Başbınar ve Prof. Dr. İsmail Öçsoy’un konuşmalarına yer verildi. Kongrenin ikinci gününde ise Prof. Dr. Kemal Sami Korkmaz, Prof. Dr. Nilüfer Çinkılıç ve Dr. Öğr. Üyesi Ferah Cömert Önder sunumlarını gerçekleştirecek.

Balıkesir Moleküler Biyoloji Ve Genetik Alanında Zirvede
Balıkesir Moleküler Biyoloji Ve Genetik Alanında Zirvede

2 gün sürecek kongre boyunca, Moleküler Biyoloji ve Genetik öğrencilerinin sözlü ve poster sunumları da yer alacak.

 

 

Haber: Bülten

Edremit’te Minik Yüreklerin Coşkusu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu