Özel Haberlerİlçe Haberleri

Balıkesir Protokolü Bayram Namazında Buluştu

Balıkesir, geleneksel bayram coşkusunu tarihi Zağnospaşa Camii'nde yaşadı. Bayram namazı sonrası gerçekleşen bayramlaşma etkinliği, şehrin önemli isimlerini bir araya getirdi.

Balıkesir Protokolü Bayram Namazında Buluştu

Zagnospasa Camiinde Bayram Coskusu

Bayram Kahvaltısı Balbucks’ta

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Garnizon Komutanı Cihangir Kemal Yüzçelik, Tümgeneral Nurettin Alkan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, eski Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir’in diğer önemli protokol üyeleri, bayramlaşma töreninde hazır bulundular. Vatandaşlarla tek tek bayramlaşmanın gerçekleştiği bu anlamlı buluşmanın ardından protokol üyeleri, Balbucks’ta çay eşliğinde keyifli bir kahvaltı yaptılar.

Zagnospasa Camiinde Bayram Coskusu 1

Protokol Üyelerinden Bayram Mesajı

Bayram namazı sonrası yapılan bayramlaşma etkinliğinde Vali İsmail Ustaoğlu, Merhaba Gazetesi’ne yaptığı konuşmada, “Tüm halkımızın bayramını tebrik ediyoruz. Rabbim nice bayramlara eriştirsin,” diyerek bayram temennisini dile getirdi. Başkan Ahmet Akın ise, “Tüm vatandaşlarımın bayramını kutluyorum. Sağlıkla inşallah,” şeklinde bayram dileklerini iletti. Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise şu sözlerle bayram coşkusuna katıldı: “Tüm Müslüman aleminin bayramını kutluyoruz. Başı Rahmet, Ortası Mağfiret Sonu Cehennem Azabından Kurtuluş olan Ramazan bayramının en iyi şekilde idrak etmesini ve yaşamasını nasip etsin. Herkesin bayramını kutluyorum.” Bu anlamlı buluşmada, protokol üyeleri ayrıca yayın üzerinden kısa mesajlar vererek tüm Balıkesirlilere güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundular.

Zagnospasa Camiinde Bayram Coskusu 2

Haber Merkezi

Balıkesir’de bayram sevinci şimdiden başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu