GündemGörüntülü Haberler

Balıkesir şehidini uğurladı

İSTANBUL Sabcaktepe’de bir ay önce 4 askerin şehit düştüğü helikopter kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Astsubay Üst Çavuş Özkan Yılmaz (28), memleketi Balıkesir’de düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Sancaktepe’de bir ay önce yaşanan helikopter kazasında yaralanan Astsubay Üstçavuş Özkan Yılmaz, tedavi gördüğü Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün sabah şehit oldu. Şehit asker Yılmaz için bugün öğle namazı ardından Zağanospaşa Camii’nde cenaze namazı kılınırken, askeri tören düzenlendi. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kara Havacılık Komutanı Tuğgeneral Osman Dirmencioğlu, 19’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Aytaç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu, …. Ve binlerce vatandaş katıldı.
Tören öncesi Vali Yazıcı ve protokol üyeleri şehidin babası Hayri Yılmaz ve annesi Necla Yılmaz ile eşi Özge Yılmaz’a başsağlığı diledi. Şehit Yılmaz’ın 1.5 yıl önce evlendiği ve çocuğu olmadığı öğrenildi. Törende şehidin ailesi naşı başında gözyaşı döktü. Şehidin cenaze namazını Balıkesir Müftüsü Ramazan Topçam kıldırıken, cenaze namazı sonrası şehidin naşının top arabasına konması ardından askeri tören düzenlendi. Tören ardından Şehit Yılmaz’ın naşı Balıkesir Şehitliği’ne defnedildi.

Helikopter kazasında Albay Göksenin Şaylan, Üsteğmen Aykut Yurtsever, Üstçavuş Emre Bekle ve Uzman Çavuş Şahin Aslan şehit düşmüştü.Devrim Derin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu