Balıkesir Erdek’te Şüpheli Ölüm: İntihar mı, Kaza mı, Arbede mi?
Balıkesir’in Erdek ilçesinde uçurumdan düşerek hayatını kaybeden Sertan Taşdelen’in ölümü hakkında akıllarda tek soru var: Bu ölüm kaza mıydı, intihar mıydı, yoksa bir arbedenin sonucu muydu?

Tepeden Uçuruma Düşen Sertan Taşdelen Olayı
Balıkesir’in Erdek ilçesinde Kanava Mevkii Seyitgazi Tepesi’nde uçurumdan düşerek yaşamını yitiren Erdek Taşıyıcılar Kooperatifi eski başkanı Sertan Taşdelen ile ilgili farklı iddialar gündeme geldi.
Geçmişteki Yargı Süreci ve Tepkiler
İddialara göre, Taşdelen görev yaptığı dönemde yüksek miktarda parayı zimmetine geçirmekle suçlanmış, bu nedenle bir süre tutuklu kalmış ve kamyoncu esnafının yoğun tepkisiyle karşılaşmıştı. Kısa süre önce tahliye edilen Taşdelen, 7 Eylül 2025 Pazar gecesi arkadaşlarıyla birlikteyken dengesini kaybederek kayalıklara düştü.
İddialar: İntihar mı, Arbede mi?
Kentteki söylentiler olayın farklı yönlerine işaret ediyor. Bazı iddialara göre Sertan Taşdelen, yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle intihar etmiş olabilir. Diğer bir görüş ise olayın bir arbede sonucu yaşandığını öne sürüyor. Ölümün kaza mı, intihar mı, yoksa başka bir sebepten mi kaynaklandığı henüz kesinlik kazanmadı.
Soruşturma Derinleşiyor
Emniyet birimlerinin olayı titizlikle araştırdığı belirtilirken, kamuoyunda “Taşdelen’in gerçek ölüm nedeni ne?” sorusu gündemin ilk sırasına yerleşmiş durumda.