GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir-Susurluk Kara Yolunu Açma Çalışmaları Sürüyor

Balıkesir-Susurluk Kara Yolunu Açma Çalışmaları Sürüyor

Balıkesir Valiliği koordinasyonundaki ekipler, yaklaşık 12 saattir trafiğe kapalı olan Balıkesir-Susurluk yolunun açılması için çalışmalarına devam ediyor.

EKİPLER ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

Bölgede 4 gündür devam eden kar ve tipi nedeniyle Balıkesir-Susurluk kara yolunda ulaşım gece saatlerinden itibaren sağlanamıyor. Ekipler, araçların da kayması sonucu trafiğe kapanan yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

KUMANYA DAĞITTILAR

Balıkesir-Susurluk kara yolu yoğun kar yağışı sebebiyle ağır taşıt geçişine de kapatıldı. Balıkesir Valiliği konuyla ilgili açıklamada bulunarak, “Yolun en kısa sürede trafiğe açılması için bütün imkanlar kullanılmaktadır. Kara yolunun tamamen trafiğe açılması sağlanıncaya kadar vatandaşlarımızın belirtilen güzergahı kullanmamalarını istirham ediyoruz.” İfadelerine yer verdi. Balıkesir Valiliği koordinasyonundaki ekipler, yaklaşık 12 saattir trafiğe kapalı olan Balıkesir-Susurluk yolunun açılması için çalışmalarına devam ediyor. Susurluk Kaymakamlığı ekipleri tarafından, Değirmenboğazı mevkisinde yolun açılmasını bekleyen araçlardaki vatandaşlara kumanya dağıtıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu