GündemDünyadan Haberler

Balıkesir süt içme rekoruyla Guinness’e girmeye hazırlanıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Özen, 7 Mayıs Pazartesi günü Guinness Rekorlar Kitabı temsilcisinin huzurunda 3 bin 500 çocuk ile aynı anda süt içerek rekor denemesi yapacaklarını söyledi.

Süt üretiminde Türkiye’nin ilk üç ili arasında yeralan Balıkesir’de süt içmenin faydalarına dikkat çekmek amacıyla büyük bir organizasyonun hazırlıkları yapılıyor. Ak Partili Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Özen, 7 Mayıs Pazartesi günü Guinness Rekorlar Kitabı temsilcisinin huzurunda 3 bin 500 çocuk ile aynı anda süt içerek rekor denemesi yapacaklarını söyledi.

Guinnes Rekorlar Kitabında aynı anda 2 bin 700 çocuğun süt içerek rekor kırdıklarını söyleyen Özen, “Biz bunu Balıkesir’de stadyum önündeki meydanda 3 bin 500 çocuk ile aynı anda süt içerek, 7 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirmek istiyoruz. Balıkesir Valiliğimizin onayı ve Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla bu etkinliği düzenleyeceğiz. 3 bin 500 çocuğumuz ile aynı anda sütlerimizi elimize alıp Guinness Rekorlar Kitabı’nın temsilcisinin huzurunda bunu gerçekleştirerek Balıkesir’den de Türkiye ve Dünya’ya sağlık angaje edeceğiz. Sağlığınız için her gün süt için diyeceğiz” diye konuştu. Devrim Derin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu