Gündem

BALIKESİR TABİP ODASI’NDAN BÜST SİTEMİ

Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr. Necdet Uçan 10 Kasım Atatürk’ün anma etkinlikleri kapsamında Balıkesir Devlet Hastanesi’nde Atatürk büstü önünde gerçekleştirilen tören ile ilgili bir konuya dikkat çekerek açıklamada bulundu.

 

TEMİZLİĞİ İHMAL EDİLDİ İDDİASI

 

Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr. Necdet Uçan 10 Kasım Atatürk’ün anma etkinlikleri kapsamında Balıkesir Devlet Hastanesi’nde Atatürk büstü önünde gerçekleştirilen tören ile ilgili bir konuya dikkat çekerek açıklamada bulundu. Balıkesir Devlet Hastanesi’nde de anma etkinlikleri kapsamında Atatürk büstü önüne çelenk sunuldu. Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr. Necdet Uçan yapılan anma etkinliği sonrası büst ile ilgili bir açıklamada bulundu. Başkan Necdet Uçan açıklamasında Atatürk büstünün bakım ve temizliğinin ihmal edildiğini iddia ederek şöyle kaydetti:

 

 

“YÖNETİMİ KINIYORUZ ”

 

 

“Balıkesir Devlet Hastanesi’nde, Atatürk büstü önünde 10 Kasım anma töreni gerçekleştirilmiştir. Ancak büst üzerinde en basit bir temizliğin bile yapılmamış olması, “Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin” sözleriyle bizlere verdiği değeri özellikle vurgulayan kurucu önderimize, senede sadece bir dakikalık minnet sunmada yeterli özenin gösterilmediğini üzülerek belirtmek istiyoruz. Balıkesir Devlet Hastanesi yönetimini bu konuda kınıyor, hassasiyetimizi belirterek ilgilileri daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu