GündemEkonomi

Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulunu Belirledi

Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulunu Belirledi

 

Balıkesir Ticaret Odası (BTO), Meslek Komitesi ve Meclis Seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Seçimlerini de gerçekleştirdi. Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tekrar Rahmi Kula’yı, Meclis Başkanlığına ise Okan Telaşeli’yi tekrar seçti.

 

Yönetim Şeması Belli Oldu

04 Kasım 2022 Cuma günü yapılan Balıkesir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis Seçimlerinin ardından,  9 Kasım 2022 Çarşamba Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Seçimleri de gerçekleşti.

2022-2026 Dönemini Kapsıyor

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu Hükümlerince, Altıeylül İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleşen seçimler sonunda, 2022 – 2026 dönemi Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu belli oldu.

 

Bto Yonetim Kurulu 1

 

Kula ve Telaşeli Bir Kez Daha Aynı Görevde

Buna göre, Ticaret Odası Meclis Üyeleri apılan Seçimler sonunda Rahmi KULA Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına, Okan TELAŞELİ ise Meclis Başkanlığına yeniden seçilerek güvenoyu aldılar.

Buna göre, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu şı isimlerden oluştu;

Rahmi Kula, Emrah Bilcanlı, Ender Akça, Metin Baykan, Faruk Demiraslan, Şeyma Yarış Kıran, Erdem Özer, Volkan Altınöz, Cem Ovacık, Orçun Eğinlioğlu, Onur Ortaköylü

Üyelerimize Başarı İle Hizmet Etmeyi Sürdüreceğiz

Seçimden sonra bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi KULA, Ticaret Odası seçimlerinin İlimize ve İş Dünyasına hayırlı olmasını diledi. Kula, “Balıkesir Ticaret Odası ailesi olarak, Pandemi şartlarına rağmen aralıksız çalışmalarımıza devam ettik. Balıkesir’deki tüm Kurum ve Kuruluşlarımızla Birlik ve Beraberlik içerisinde üyelerimize hizmet etme anlayışı içinde olduk. Bundan sonra İlimiz, Bölgemiz ve ülkemiz için birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu