Etkinlikİlçe Haberleri

Balıkesir Turizm Haftası Programını Belirledi

Balıkesir Valiliği ve Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 48. Turizm Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlemeye hazırlanıyor. Etkinliklerin geniş bir yelpazede gerçekleşeceği duyuruldu.

Balıkesir Turizm Haftası Programını Belirledi

Balikesir Turizm Haftasi Programini Belirledi 1
Balıkesir Turizm Haftası Programını Belirledi

15 Nisan Pazartesi

15 Nisan Pazartesi günü saat 10:00’da başlayacak etkinliklerde ilk olarak İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından saat 10:30’da sektör temsilcileri Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret edecekler. Saat 11:00’de Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ile Balıkesir Kuva-yi Milliye Müzesi gezisi düzenlenecek. Aynı gün saat 13:00’te Balıkesir Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonu’nda Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği Karma El Sanatları Sergisi ve Müzik Dinletisi gerçekleşecek. Katılımcılara pilav ikramı yapılacak.

17 Nisan Çarşamba

17 Nisan Çarşamba günü saat 19:30’da Balıkesir Kuva-yi Milliye Müzesi Müdürlüğü’nde Grup Kehribar tarafından bir müzik dinletisi düzenlenecek.

18 Nisan Perşembe

18 Nisan Perşembe günü saat 10:00’da Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde IV. Ulusal/I. Uluslararası Balıkesir Turizm Kongresi gerçekleşecek.

20 Nisan Cumartesi

20 Nisan Cumartesi günü saat 11:00’de “Pedal Çevir, Balıkesir’i Keşfet” sloganıyla başlayacak olan bisiklet turunda, Atatürk Anıtı’ndan başlayarak çeşitli güzergahlarda tur atılacak. Tur saat 14:30’da Kent Konseyi’nde sona erecek.

Haber: Bülten

Ayvalık’ta Köy Enstitüleri Günleri Başlıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu