Balıkesir, Üç Aylara ve Yeni Yıla Dua ile Başladı

Sabah namazında birlik ve beraberlik mesajı verildi

Balıkesir, Üç Aylara ve Yeni Yıla Dua ile Başladı

Balıkesir, Üç Aylara ve Yeni Yıla Dua ile Başladı

Zağnos Paşa Camii’nde düzenlenen program yoğun katılımla gerçekleşti

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın öncülüğünde tüm Türkiye’de düzenlenen “Üç Aylara Başlarken Sabah Namazında Ailece Camide, Milletçe Duadayız” temalı program, Balıkesir’de de coşkuyla gerçekleştirildi. İl Müftülüğü tarafından organize edilen etkinlikte, Zağnos Paşa Camii’nde sabah namazında vatandaşlar bir araya geldi.

Kur’an Tilaveti ve Dua ile Başlayan Gün

Balıkesir İl Müftülüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın katılımıyla gerçekleşen programda, Kur’an-ı Kerim okundu, sabah namazı cemaatle birlikte eda edildi. Namaz sonrası tesbihat ve dualar yapılarak manevi bir atmosfer oluşturuldu. Müftü Yaşar, sohbetinde Üç Ayların önemine ve yeni yıla dualarla başlamanın anlamına vurgu yaptı.

Yoğun Katılım Dikkat Çekti

Zağnos Paşa Camii’nde düzenlenen buluşmada, vatandaşlar hem yeni yıla hem de Üç Ayların bereketine dua ve ibadetle girdiklerini ifade etti. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini dile getirdi.

Üç Aylara Manevi Hazırlık

Program kapsamında gerçekleştirilen tesbihat ve dualarda, ülke ve millet için hayırlar dilendi. İl Müftülüğü yetkilileri, bu özel programın Üç Ayların manevi iklimine hazırlanmak için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Haber Merkezi

Regaip Kandili 2 Ocak’ta

dua yeni yıl balıkesir il müftülüğü zağnos paşa camii diyanet işleri başkanlığı Sabah Namazı üç aylar hasan hayri yaşar Manevi Buluşma