GündemEğitim

Balıkesir Üniversitesi Yeni Fakültelerine Yakında Kavuşuyor

Balıkesir Üniversitesi Yeni Fakültelerine Yakında Kavuşuyor

Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin yeni binalarına kavuşturulması için çalışmalar sürüyor

İLAHİYAT VE SAĞLIK BİLİMLERİNDE SONA GELİNDİ

Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin yeni binalarına kavuşturulması için çalışmalar sürüyor. Kovid-19 salgını sebebiyle akademik eğitimin uzaktan eğitim olarak devam ettiği Balıkesir Üniversitesi’nde Sağlık Bilimleri Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi binalarında değişiklik yapılmasına karar verildi. Öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinin sona ermesinin ardından yeni binalarda eğitim görmelerini dilediğini belirten Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş bina inşaatlarında hızla ilerleme kaydedildiğini belirtti.

REKTÖR’DEN PANDEMİ SONRASI YENİ BİNALARDA EĞİTİM DİLEĞİ

Balıkesir Üniversitesi’ne yeni binaların kazandırılması yönünde hayata geçecek olan Meslek Yüksek Okulu binası ve Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Ek Bina projelerinin de yakın zamanda başlanmasını istediklerini belirten Rektör Kuş, devam eden projelerle ilgili sona çok yakın olunduğunu ifade etti. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş kovid-19 pandemisinin sona ermesini ve artık öğrencilerin okullarına kavuşmalarının en büyük dileği olduğunu da ekledi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu