GündemEğitim

Balıkesir Üniversitesinde Öğrenci-Rektör Buluşmalarının Yedincisi Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesinde Öğrenci-Rektör Buluşmalarının Yedincisi Gerçekleştirildi

 

Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), öğrencilerle Rektör Prof. Dr. İlter Kuş ve üniversite üst yönetiminin bir araya geldiği Öğrenci-Rektör Buluşmaları etkinlikleri devam etti.

 

YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Daha önce farklı birimlerin yanı sıra öğrencilerin kaldığı yurtlarda 6 defa gerçekleştirilen Öğrenci-Rektör Buluşmaları’nın yedincisi, kampüste yer alan Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Narlı, Prof. Dr. İbrahim Türkmen ve Genel Sekreter Yemliha Yanar ile birlikte Rektör Prof. Dr. İlter Kuş katıldı.

 

4

 

ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİ DİNLENDİ

BAÜN rektörü öğrencilerin farklı konulardaki görüş ve önerilerini dinleyerek açıklamalarda bulundu. Etkinlikte öğrencilerin görüş ve talepleriyle ilgili notlar alan Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, kendilerine iletilen tüm talep ve önerileri yakından takip ettiklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, ilgileri dolayısıyla öğrencilere teşekkür ederken, etkinlikte söz alan öğrenciler de farklı konulardaki görüş ve taleplerini ilettikleri Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a düzenlenen etkinlik dolayısıyla teşekkür ettiler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu