Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Valiliğinden Özel Whatsapp İhbar Hattı

Balıkesir Valiliğinden Özel Whatsapp İhbar Hattı

Koronavirüs tedbirlerinin ihlallerine ilişkin ihbar ve şikayetler Balıkesir Valiliğinin oluşturduğu whatsapp ihbar hattına yazılabilecek. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulabilecek.

 

Koronavirüs tedbirlerine hassasiyetle uyulması gerekiyor. Tedbirlere uymayanlar için ihbar hattı oluşturuldu. İhbar hattı 0 533 384 55 90 no’lu hat. Vatandaşlar kurallara riayet etmesi zorunlu olup uymayanları bu hattan ,ihbar edebilecek. HES Hayat Eve Sığar uygulamasının da kullanılabileceğini belirten Balıkesir Valisi Hasan Şıldak konuyla ilgili tüm Balıkesir halkına bir çağrıda daha bulundu. Vali Şıldak,“Salgınla mücadelede bütün vatandaşlarımızı göreve çağırıyorum! Bu hepimizin sorumlu olduğu “ortak bir mücadele” Lütfen kuralların uygulanmasına destek olun. Tedbirlere uymayanları bildirin!” dedi.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bu bir ihbardir (halil burunsuzoglu ) isimli sahis hakkinda balikesir de yasayan ünlü Mara Adam diye ünlü iskender isimli yasli Adam’i kullanarak yüklü mikdarda para döviz leri yardim kampanyasi Adi altinda toplayan HALIL BURUNSUZOGLU sahis yeni bir TOSUNCUK vakasi île karsimiza çikabilir lakin bu paralardan iskender isimli yasli Adamin akli meleikeleri yerinde olmasina ramen haberdar olmamistir

  2. Çan sesleri, Hristiyan halkı ibadethaneleri olan kiliselere davet maksadı ile icat edilmiştir.
    Anadolu coğrafyasında çan sesleri duyulmasın diye yüzyıllarca mücadele edilirken, Müslüman Balıkesir halkı her saat çan seslerini duymak zorunda kalıyor. Avrupa ülkelerinde yankılanan ezan olmadığı gibi Müslüman toprağında da çan sesi olmamalı saat kulesi adı altında insanlara subliminal mesaj vermenin rahatsızlığını duvarak yazıyorum. İki cami arasında saat kulesinin çan sesinin kesilmesini talep ediyorum.

  3. Erkekteki halit paşa mahallesi çiğdem şok no: 1/3A evimin bodrumu her şiddetli sağanak sonrası pis su alıyor…sözüm ona alt yapı yenilendi kapı önlerine yeni logarlar yapıldı ama çalışmıyor…logarlar ağzına kadar doluyor….sonra şu yükselince bizim tahliye borusundan içeri tepiyor…durmu ERDEK baskı yetkilileri biliyor…benzer başvurumu baskı gn. md.lugune de altım…bu mgduriyetten kurtulmamız için gerekli emirlerin verilmesini saygılarımla arz ederim…..

  4. Balıkesir ilinde sakin ve huzurlu yaşamak imkansız.Bu şehri yöneten görünüşte Vali, Belediye başkanı, Emniyet amirleri, trafik şube amirleri insan olunda bir akşam çıkıp şu şehirde dolaşın herbirinizin altında makam aracı var biraz koltuklarınız dan kalkıp gerçekten duyarlı bir şekilde şehri turlayın bir yeriniz eksilmez. Egzozu açık motor, araba,son ses müzik açıp araba ile gezen bunları görüp gerekli cezaları uygulamaları yapmayan Allah’ın malları insan olun birazda şehir huzur bulsun

  5. Mhr Balıkesir den yazıyorum Balıkesir milli eğitim müdüründen şikayetçiyim bu müdür görevini yapıyor Muharrem Hasbi Anadolu lisesi bu okul babaların cifligi gibi kullanıyor bir başka çay ocağı ile anlaşmışlar okulun döner sermayesinden çay kahve içiyorlar para vermiyorlar okulun güvenlik görevlisi yok hizmetçi güvenlik görevlisi olmuş bu okulda ürün pislikler dönüyor

  6. Saygı değer yetkili 22 Hazirandan beri Hacı Bayram Veli Camiinde Altinova mezarlığa giderken Kuran Kursunun tam karşısında Mareşal Fevzi Çakmak caddesinin keşiştigi yerde pis su patlağı var Baski tarafından hâlâ yapılmadı.Her yer lağım. Cimer dahil yazmadığım yer kalmadı. Dile getirir misin?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu