Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Valiliğinden Vaka Artış Uyarısı: Salgın Tedbirleri Unutulmamalı

Balıkesir Valiliğinden Vaka Artış Uyarısı: Salgın Tedbirleri Unutulmamalı

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Covid-19 ile ilgili mücadele hassasiyetini elden bırakmıyor.

 

Vali Şıldak, Balıkesir’de yeni vaka sayılarında yeniden yükseliş yaşanması sonrası bir mesaj yayınladı. Şıldak, yayınladığı mesajda aşının önemine de özellikle vurgu yaptı.

Vali Hasan Sildak

Sosyal Medya Hesabından da Paylaştı

Salgın tedbirleri Unutulmaması gerektiğini ifade eden Vali Şıldak, “Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte kapalı alanlarda geçirilen süre artıyor. Kapalı alanlarda hızlı bir şekilde bulaş imkanı bulan salgında vaka sayıları artışa geçti” dedi. Şıldak, Sosyal Medya hesaplarında da paylaştığı mesajda, Bir hafta öncesine oranla yaşanan artışa değindi. Şıldak, bu hafta Balıkesir’de önemli bir artış gözlemlendiğini ifade etti. Ayrıca, yaşanan artışa karşı tedbirlere uyulması konusunda hatırlatma yaptı.

Aşıya Güçlü Gönderme

Şıldak’ın mesajında vurguladığı bir diğer önemli konu aşı oldu. Paylaşımında özellikle aşı konusunda da uyarıda bulunan Vali Şıldak, salgına karşı en zayıf noktaların tedbirsizlik ve aşı olmamak olduğunu belirtti. Özellikle Maske ve mesafe kurallarına uymak gerektiğini tekrarlayan Şıldak, “Her zaman yaptığımız uyarıları tekrarlıyoruz. Salgına karşı rehavete düşmeyelim!
Maske ve mesafe kuralından asla vazgeçmeyelim! Hastalık yayılmaya, zayıf noktalarımızı yakalamaya devam ediyor. dedi. Ayrıca, “en büyük zayıflık kuralları terk etme ve eksik aşı.
Tedbirlere eksiksiz uyalım.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu