GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir Valisi: Cumartesi Dışarı Çıkmayalım

Balıkesir Valisi: Cumartesi Dışarı Çıkmayalım

Vaka sayılarında yaşanan yükselişle birlikte uyarı ve hatırlatmalarını sıklaştıran Vali Hasan Şıldak, mutasyonlu virüsle yayılımın arttığını belirtti.

TEDBİRLERE UYALIM

Her fırsatta kapalı ortamların hastalığın yayılımını kolaylaştırdığını dile getiren Şıldak ayrıca tüm kapalı alanlarda tedbirlere uyulmaya devam edilmesinin altını çizdi.

İlimizin yüksek risk grubunda olmasıyla kısıtlamanın olmadığı cumartesi günü de mümkün olduğunca dışarı çıkılmamasını dile getirerek, bunun yanısıra tedbirlere en çok ihtiyaç duyulan bir dönemin içinde olunduğunu belirttiği paylaşımında;

NELER SÖYLEDİ?

“Değerli Vatandaşlarımız, İlimizde mutasyonlu virüsün yayılımı ile birlikte vaka sayısı çok yüksek seviyeye ulaştı! Dışarıdaki hareketliliği azaltmamız, evlerde ve ayrıca tüm kapalı alanlarda mesafe kuralına uymamız gerekiyor! Lütfen zorunlu olmadıkça Cumartesi günü dışarı çıkmayalım! Bütün tedbirlere en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Çıkmayalım yerine yasak getirilmeli valim
    Yasaklar kalkmadan önce 6bin vaka cikiyorken şu an 21 bin yasaklar yeniden uygulanmaz ise 1 haftaya 30 bin 1 aya 40 45 bin olacağı belli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu