Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Ayvalık’ta

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Ayvalık’ta

 

Vali Hasan Şıldak, Ayvalık Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi’nde yapılan STEM Laboratuarının açılışına katıldı.

 

ÖĞRENCİLERE BECERİ ATÖLYELERİ

İlgili Makaleler

Vali Hasan Şıldak’ın öncülüğünde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında  ‘Eğitime Yeni Bir Bakış’ ,İl genelindeki okullarda bir enerji oluşturan BİGEP öğrencilere katkı sağladı. BİGEP, canlı, dinamik, sanattan spora, tarım ve hayvancılıktan bilim ve sanata, teknolojiye uzanan geniş yelpazedeki tasarım ve beceri atölyeleri yenilikçi sınıf ortamlarını oluşturdu. Atölyeler öğrencilere görerek ve yaparak kalıcı bir öğrenme imkanı sağladı.

 

F9Ae7Ec9 C70E 44F1 8F05 A73D01F4E220

 

ENDÜSTRİYEL TASARIM ATÖLYESİ

Ayvalık İlçesine hayırseverler tarafından kazandırılan atölyelerin açılışlarına Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanı SG. Bnb. Emrah Kadir Çakır, Belediye Başkanı Mesut Ergin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da katıldı.  Vali Şıldak programına Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi’nde  hayırseverler Sebahat Şişman ve Cihan Şişman tarafından yaptırılan Endüstriyel Tasarım Atölyesinin açılışı ile başladı.

‘’TOPLUMA ÖRNEK TEŞKİL EDECEK’’

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, “Ayvalık’ta bir sinerji, enerji ve motivasyonla alınan yol ile daha iyiye doğru hep beraber yürünüyor.  Açılışını yapacağımız endüstriyel tasarım atölyesi, okul yaptırmakla kalmayıp topluma örnek teşkil edecek şekilde o sahiplenme duygusunu devam ettirmeniz anlamında çok önemli ve anlamlı bir katkı..” şeklinde konuştu.

 

E578871C Efd4 45Fb B475 Da2300F6F17F

 

‘’EĞİTİME FARKLI BİR BAKIŞ’’

Vali Şıldak ve beraberindekiler buradaki açılışın ardından Ayvalık Anadolu Lisesi’ne Defne-Muhtar Kent Eğitim Vakfı tarafından yapılan STEM Laboratuarının  açılışını gerçekleştirdi. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent’in de katıldığı açılışta konuşan Vali Şıldak, “İçinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılını Balıkesir genelinde eğitim yılı ilan ettik. Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesiyle ‘eğitime farklı bir bakış’ dedik.” diye konuştu.

Haber: Fatma Kara

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu