GündemEkonomi

BALIKESİR VALİSİ HASAN ŞILDAK BASİAD’I ZİYARET ETTİ

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak iade-i ziyaret kapsamında, BASİAD Yönetim Kurulunu ve Derneği ziyaret etti.

 

BASİAD Yönetim Kurulu Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. BASİAD Yönetim Kurulunun “Hoş geldiniz” ziyaretine; iade-i ziyaret niteliği taşıyan görüşmede çeşitli konuları görüşülme fırsatı bulundu.

 

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki Vali Hasan Şıldak’a Balıkesir’e büyük hizmetler yapacağı konusunda emin olduklarını, başarılı bir hizmet ve tüm ile katkılarını büyük bir heyecan ile beklediklerini söyleyerek; Sayın Valiyi BASİAD’a da ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki’nin BASİAD’ı tanıtmasının arından Yönetim Kurulu Üyeleri kendileri ve yaptıkları ekonomik faaliyetler konusunda kapsamlı bilgi verdiler.

 

Balıkesir ekonomisi ve işletmelerin önümüzdeki dönem gidişatı ile ilgili görüşler paylaşılırken Vali Şıldak Balıkesirlilerin çok ayrıcalıklı toprakların üzerinde yaşadıklarını ve Balıkesir’in dış gözle bakıldığında öneminin ve potansiyellerinin çok daha net görüldüğünü söyledi.

 

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki Vali Hasan Şıldak’a Balıkesir ve ülke adına yapılacak her türlü çalışmada üzerlerine bir görev düşmesi durumunda göreve hazır olduklarını ve ekonomiye katma değer katacak her türlü faaliyetin yanında olduklarını ve özellikle Balıkesir İstihdamının arttırılması yönünde çalışılması gerektiğini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu