Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Valisi Şıldak’tan Bayrak Çağrısı

Balıkesir Valisi Şıldak’tan Bayrak Çağrısı

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bayrak çağrısı yaptı.

 

Evlerimizi Ve İşyerlerimizi Bayraklarla Donatalım

Valiliğin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla, vatandaşlara “evlerimizi ve işyerlerimizi bayraklarla donatalım” çağrısı geldi. Valilik çağrıda özellikle, “Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir’in Her Noktasında Hep Birlikte” notuna da yer verdi. Ayrıca, Valilik tarafından 23 Nisan kutlamasına dair bir açıklama da geldi. Valilik açıklamasında, bir araç konvoyunun, iki kez bütün ana güzergahlardan geçeceğini belirtti.

Valilik Bayrak Cagri

Araç Konvoyu Bütün Ana Güzergahlardan Geçiş Yapacak

Bilindiği üzere Covid-19 pandemisi tüm dünyada, tüm ülkede ve Balıkesir’de de etkili olmayı sürdürüyor. Bu nedenle, İçişleri Bakanlığı, 23 Nisan Cuma gününü, hafta sonu kısıtlamasına dahil etmişti. Ancak yine de, alınacak tedbirler çerçevesinde bazı kutlamalar olacak. Balıkesir Valiliği de, kısıtlama nedeniyle 23 Nisanı evde kutlayacak vatandaşların coşkusunu paylaşmayı hedefliyor. Valilik bu hedefini de özellikle bayrak şöleni ve araç konvoyu ile gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Çevrimiçi etkinlikler de Gerçekleşecek

Öte yandan, 23 Nisan ülkemizde ve şehrimizde salgının gölgesinde kutlanacak olmasına rağmen, çevrimiçi etkinler yapılacak. Ayrıca, Araç konvoyları, ses, ışık ve havai ışık gösterileri, mobil araçlarla gösteri etkinlikleri olacak. Valiliğin çağrısıyla birlikte, yarın Kuvayı Milliye Şehri Balıkesir’in her noktasında Al Bayrağın dalgalandığı coşku şimdiden heyecan yatarmış durumda.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu