Gündem

BALIKESİR YEŞİLAY SALGINDA MÜCADELEYE ONLİNE DEVAM EDİYOR

Balıkesir Yeşilay Cemiyeti Başkanı Ömür Akyıldız Eroğlu, “Küresel salgın nedeniyle yüz yüze yapılamayan “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimlerimiz” sosyal mecralarda online sürdürülmektedir.” dedi.

 

EĞİTİMLER ONLİNE DEVAM EDİYOR

 

Balıkesir Yeşilay Cemiyeti Başkanı Ömür Akyıldız Eroğlu covid-19 salgın nedeniyle yüz yüze yapılamayan “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimlerimiz” sosyal mecralarda online olarak sürdürüldüğünü belirtti. Balıkesir Yeşilay Cemiyeti kamu ile özel kurum ve kuruluşlardan gelen talepler doğrultusunda, en son Balıkesir İl Müftülüğü bünyesindeki personele, “Madde Bağımlılığı Semineri” konulu program, Uzman Vaiz Erol Olfaz’ın moderatörlüğünde, YEŞİLAY Gönüllü Eğitmeni ve Karesi RAM Müdürü Şenol Yılmaz tarafından facebook/watch üzerinden gerçekleştirildiğini açıkladı. Balıkesir Yeşilay Cemiyeti Başkanı Ömür Akyıldız Eroğlu cemiyet tarafından yürütülen etkinliklere ilişkin olarak şöyle kaydetti:

 

“TOPLUMU BİLİNÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

“Türkiye’de ve bütün dünyada hızla tütün, alkol, uyuşturucu ve bunun gibi bağımlılık yapan madde kullanımı oranları gittikçe artmaktadır. Diğer bağımlılıklar gibi teknoloji ve kumar bağımlılığı da kişiye, aileye ve topluma zarar vermektedir. Bağımlılıkla mücadelede koruyucu ve önleyici çalışmaları içerisinde YEŞİLAY olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde, bu tür bilgilendirme ve seminer çalışmaları yaparak bireysel aile ve toplum bilinçlendirilmesi amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda bir çalışmamızı daha gerçekleştirdik.”

 

“MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

 

Başkan Eroğlu, “ Balıkesir Yeşilay Cemiyeti olarak, bu tür çalışmaların sürekli içinde olacağımızı, bu konuda tüm kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile beraber hareket ederek, bağımlılıkla mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Yapacağımız ve yapmakta olduğumuz çalışmalarda bizi gönülden destekleyen herkese teşekkür ederiz. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu