Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Yüksek Riskli Noktada

Balıkesir Yüksek Riskli Noktada

 

Sağlık Bakanlığı, illere göre haftalık koronavirüs tablosunun ikincisini açıkladı. Tabloda her 100 bin kişide görülen vaka sayısı yer alıyor. Balıkesir tabloya göre 100 bin kişiden 92,40 kişi ortalaması ile yüksek riskli noktada.

Balıkesir’de Normalleşme Süreci İçin Vaka Sayılarının Düşmesi Gerekiyor

Ayrıca, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da veriler ile ilgili Twitter hesabından da bir paylaşım yaptı. Bakan Koca’nın paylaşımı dikkate alındığında, Balıkesir’de normalleşme süreci için vaka sayılarının düşmesi gerekiyor.

Saglik Bakani Koca

Vali Şıldak’ta Uyarmıştı

Vali Hasan Şıldak’ta hafta başında Balıkesir’de yeni vaka sayılarının yüksek olduğunu belirten bir uyarı yapmıştı. Şıldak normalleşme adımlarının atılması için verilerin dikkate alınacağına işaret etmişti. Ancak, Sağlık Bakanlığının paylaştığı veriler dikkate alındığında, Balıkesir’in yüksek risk ile 1 Mart’ta normalleşmesi olası görünmüyor.

Habertürk haber sitesi, illere göre haftalık vaka sayısının dikkate alındığı bir risk haritası yayınladı. Haberturk.com tarafından hazırlanan risk haritasında Özellikle Balıkesir yüksek riskli bir noktada.

İşte Habertürk tarafından hazırlanan harita…

Harita

Ilisik Haber Vali

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Pazartesi Burhaniye ‘ye çarşya gittim. Çok kişinin maske önnlemlerine uymadığına tanık oldum. Maske konusunda duyayarlı davransak da maskelerini indiren hatta koluna takan çok kişi var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu