GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Zeytinyağında Altın Madalya Başarısını ‘Nermin Hamım Zeytinliği’ İle Sürdürüyor

Balıkesir Zeytinyağında Altın Madalya Başarısını ‘Nermin Hamım Zeytinliği İle Sürdürüyor

 

Balıkesir zeytinyağı üretimiyle hem ulusal, hem de uluslar arası başarılara imza atıyor. Nermin Hanım Zeytinliği, bölgede üretim yapan üreticiler arasında özellikle dikkat çekiyor.

 

Balikesir Zeytinyaginda Altin Madalya Basarisini Nermin Hamim Zeytinligi Ile Surduruyor 01

2021 Yılında 10 Ödül Daha

Natürel ve soğuk sıkım ürünleri ile ses getiren işletme, 2021 yılında 10 ödül daha kazandı. Aynı zamanda, ‘Altın madalyalı Zeytinyağı’  unvanını elinde bulunduran işletmenin, ürettiği ürünlere rağbet büyük. Özellikle kaliteli ürün konusunda, hem yurtiçinde, hem de yurt dışında dikkat çekiyor. Bol ödüllü erken hasat natürel soğuk sıkım ve filtresiz erken hasat natürel soğuk sıkım zeytinyağı bunlardan sadece ikisi.

Nermin Gelbal Gokduman

Altın Madalyalı Zeytin Yağ Unvanına Sahip

Altın Madalyalı Zeytinyağı markasının yaratıcısı Nermin Gelbal Gökduman’ın dikkat başarısı sadece bununla bitmiyor. Gökduman Balıkesir’in Havran ilçesinde bulunan üretim tesisi alanında açtığı Restoran ile de ayrıca dikkat çekiyor. Çok kısa sürede Balıkesir’in en şık restoranlarının arasına giren işletmenin mutfağı da oldukça zengin. Gerek bölgede yaşayanlar, gerekse turistlerin rağbet ettiği restoran sunduğu yemeklerle adeta lezzet fırtınası estiriyor.

Uzaktan Satın Almak Kolay ve Güvenli

Gökduman, aynı zamanda uzaktan satış konusunda da oldukça iyi ve güvenli bir iletişim ağına sahip. İşletme, https://www.nerminhanim.com/ adresinde dünyanın her hangi bir noktasına ürünü sağlıklı bir şekilde gönderiyor. Ayrıca, sitede sadece ürün gamı değil, ürünler ve işletme ile ilgili soruların tümü yer alıyor.

Nermin Hanim Zeytinligi

Markanın Oldukça İlginç Bir Hikayesi Var

Aslında bu başarının arkasında özel bir hikaye de yatıyor. Hikayenin kahramanı ise Nermin Hanım Çiftliği’nin kurucusu Nermin Gelbal Gökduman ve kendisine destek olan eşi İsmet Gökduman. Hikayenin başlangıcı muteber bir yönetici pozisyonunda olan Gelbal Gökduman’nın kendine ne istediğini sorması ile başlıyor. Gelbal Gökduman, bu soruya yanıt aramak için, Kaz Dağları eteklerinde yer alan kendi bahçesinden yola çıkmış.

Nermin Hanim Zeytinligi Tesis

Hikayenin geriye kalan ilginç kısmı ve ayrıntıları buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. 

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu