Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de 10 Gün İçinde 72 Can Kaybı

Balıkesir’de 10 Gün İçinde 72 Can Kaybı

 

Balıkesir’de Ağustos ayı ile tırmanışa geçen Covid-19 virüsü can kayıplarına neden olmaya devam ediyor.

 

Tedbir ve Kurallara Uymak Hala Hayati Önemde

Yeni Vaka sayılarında düşüş yaşanmasına rağmen, Son iki ayda yaşanan artış süreci içerisinde hasta ve ağır hasta sayısında yaşanan artışlar, can kayıplarının devamına da neden oluyor. Uzmanlar, yeni vakalarda yaşanan düşüş seyrinin devamlılığının bu bağlamda hayati olduğunu ve kesinlikle rehavete kapılmamak gerektiğini ifade ediyor.

Yeni Vaka Sayılarında Düşüş Var Ama!

Yeni vaka sayılarında yaşanan düşüş seyrinin, hasta ve ağır hasta sayısında düşüş sağlayacağını belirterek, “düşüşlerle birlikte hasta ve ağır hasta sayısı da düşüşe geçiyor. Can kayıplarını engellemenin en iyi yolu hala tedbir ve kurallara tam uymak” şeklinde uyarılarda bulunuyor.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Chp ve hdp ye türk milliyetcileri olarak bi uyarıda bulunmak isterim gezide sizleri affettik ama bu sefer hiçbirinizi affetmeyiz ve merhamette etmeyiz aklinızı başınıza alın bu işin dönüşü yok özürde kabul edilmez haberiniz olsun sizleri sokağa dökenlerin çocukları 5 yıldızlı tatil köylerinde kadeh tokuştururken siz garibanlar üzerinden prim yapmaya kalkışmalarını da sokağa inenlerinede af yok…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu