Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir’de 10 Organize Suç Olayı Çözüldü

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, 08-14 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği istihbari çalışmalarla kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede önemli bir başarı elde etti.

Balıkesir’de 10 Organize Suç Olayı Çözüldü

Uc Organize Suc Orgutu Cokertildi 1

6 İlçeye Operasyon

Yapılan operasyonlar neticesinde Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Erdek ilçelerinde meydana gelen 10 kaçakçılık ve organize suç olayına karıştığı belirlenen 12 şüpheliye yönelik operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar kapsamında şüphelilere ait ev ve eklentileri ile kullandıkları araçlara yönelik gerçekleştirilen faaliyetler sonucunda toplamda 375 gram kubar esrar, 54 adet sentetik uyuşturucu hap, 11 gram metamfetamin, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 3 adet kazı malzemesi ve 2 adet dijital materyal ele geçirildi.

12 Şüpheli Yakalandı

Olaylara karışan 12 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı. Bu kapsamda bir şüpheli hakkında tutuklama kararı, bir şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbir kararı uygulandı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceklerini belirtti.

Haber: Bülten

Balıkesir’de Terör Örgütü Propagandası Yapan Şüpheli Yakalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu