Balıkesir’de 17 Yıldır Aranan Şüpheli Yakalandı
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla 17 yıldır aranan S.Ş.K., Edremit'te yakalandı ve tutuklandı

Balıkesir’de 17 Yıldır Aranan Şüpheli Yakalandı
Suç örgütü kurma ve dolandırıcılık dahil birçok suçtan aranan S.Ş.K., teknik ve fiziki takip sonucu ele geçirildi
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde suça karışan ve aranmakta olan şahısların yakalanması amacıyla özel bir ekip kurarak önemli bir operasyona imza attı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı’nın ortak çalışmaları sonucu oluşturulan ekip, 17 yıldır aranan S.Ş.K. (41) isimli şahsın yakalanması için teknik ve fiziki takip başlattı.

S.Ş.K., “Suç İşlemek Amacı İle Örgüt Kurma, Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlama, Askeri Ceza Kanununa Muhalefet ve Basın Yayın Kuruluşlarının Sağladığı Kolaylıktan Yararlanmak Sureti ile Dolandırıcılık” suçlarından aranıyordu. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, 11 Şubat 2025 tarihinde Edremit ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı. S.Ş.K., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Suçla Mücadele Devam Ediyor
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini açıkladı. Suç ve suçlulara karşı yürütülen bu tür operasyonların, bölgedeki güvenliğin artırılmasında önemli bir rol oynadığı belirtildi.
Bülten
Balıkesir’de Güvenlik Denetimi! 7 Tutuklama