Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Balıkesir’de 18 Mart’ta Gelecek İçin Alınması Gereken Önlemler Konuşulacak

Balıkesir’de 18 Mart’ta Gelecek İçin Alınması Gereken Önlemler Konuşulacak

 

Ayvalık Halk Forumu Programının ikincisi yapılıyor. TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şube Başkanı Betül Dikici Ayvalık Halk Forumu adı altında ikinci kez toplantı yapacaklarını söyledi. Ayvalık Sanat Fabrikası’nda 18 Mart’ta düzenlenecek toplantı saat 14.00’de

 

Ayvalik

Ortak Geleceğimizi Koruyalım Teması

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, Ayvalık Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Girişimi, Altınova Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Girişimi ile birlikte program yapacak. Programın konusu “Deprem ve Kıyı Talanı Gerçeğinde Ayvalık ve Ortak Geleceğimiz”.

 

Alınması Gereken Acil Önlemler Konuşulacak

Mimarlar ve Tabiat Varlıklarını Koruma Girişimcileri ,Serdar Çelik Moderatörlüğünde; KRT TV “Kent ve Yaşam” Programı Yapımcı ve Sunucusu Mimar Osman Güdü’yü dinleyecek. Ayrıca konuşmayapacak olan Jeoloji Mühendisi Arda Erden, Prof. Dr. Gülşen Özaydın, Prof. Dr. Neriman Şahin Güçhan ile fikirler tartışılacak. Dr. Murat Özgen, Prof. Dr. Rıfat Akbulut,  Avukat Fulya Çalık Kantekin ve Doç. Dr. Gül Köksal’ı dinleyecek. Program sahipleri alınması gereken önlemlere odaklanacak. Toplantıya herkes davetli.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu